PARTY SHOP TOP 5


Het einde van 2016 nadert in rap tempo en dat betekent weer een heleboel gezelligheid, warme chocolademelk, familie, cadeautjes en lekker eten!! Zo gezellig! Maar wat stiekem natuurlijk ook heel leuk is aan de decembermaand, zijn alle te gekke partycollecties. De laatste weken vliegen de glitter rokjes, stoere blazers, strikjes en overhemden je om de oren, en om de zoektocht naar de perfecte partyoutfit wat gemakkelijker te maken hebben wij vandaag onze vijf favoriete partyshops op een rijtje gezet. Heb jij al een party outfit gescoord? Wij zijn benieuwd, delen jullie je leukste party outfit foto met ons op de Kindermodeblog-Facebook? 

#1 Zara
De partycollectie van Zara is vrolijk, trendy en heeft genoeg glitter en glamour om ieder meisje gelukkig te maken. Voor de boys zijn er mooie blazers, fluwelen items en stoere truien.

kerst zara

#2 H&M
Bij H&M worden stoere items afgewisseld met lekker veel glitters en pailletten. De perfecte combinatie als je het ons vraagt, niet tè en lekker stoer.

kerst hm

#3 Kixx Online
Bij Kixx shop je party outfits in alle stijlen, maar wij zijn vooral fan van de mooie, wat chiquere collecties van Miss Ruby Tuesday en Pinkberry.

kerst kixx

#4 Tumble ‘n Dry
Tumble ‘n Dry behoort eigenlijk ieder jaar tot één van onze favoriete partyshops, en ook dit jaar stelt de collectie van Tumble niet teleur! Glitters en tule worden afgewisseld met stoere leren details en geprinte overhemden en sweaters.

Schermafbeelding 2015-12-01 om 13.58.38

#5 Mango
Last but not least shop je ook bij Mango te gekke party items. Wij zijn vooral fan van de mooie pastel kleuren en de coole jasjes om je outfit lekker warm mee af te stylen.

kerst mango

Welke van deze partyshops vinden jullie ‘t leukst? Hebben jullie al een party outfit gescoord voor de kids? Laat ons weten waar jij hebt geshopt en deel gelijk je leukste party outfit foto met ons op Facebook!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie