SHOPPING: PARTY ITEMS


De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan en dat betekent dat we weer mogen uitpakken met glitterjurkjes, rokjes met pailletjes, mooie spijkerbroeken en bloesjes met stropdassen. Want iedereen wil er dan toch goed uitzien? Voor jouw kleintje hebben we alvast een paar gave party items geshopt, want je kunt niet vroeg genoeg beginnen!  Wat dacht je bijvoorbeeld van een schattig glim jurkje voor jouw kleine meid? Of een hippe gouden broek? Helemaal trendy deze feestdagen! Voor de jongens kiezen we een stoere broek gecombineerd met een mooi blazer en een stropdas mag niet ontbreken! Hebben jullie al leuke party items geshopt voor jouw kleintje? Nee? Kijk dan gauw hieronder voor inspiratie en shop de items onderaan de foto!

party items

1. Jurk – Name it
2. Legging – Tumble ‘N Dry
3. T-shirt – Tumble ‘N Dry
4. Broek – Tumble ‘N Dry
5. Jurk – Little Pieces
6. T-shirt – Tumble ‘N Dry
7. Stropdas – Name it
8. Blazer – Scotch Shrunk
9. Diadeem – Name it
10. Rokje – Bomba
11. Blouse – Tumble ‘N Dry
12. Broek – Mexx
13. Sweater – LP Boys
14. Blouse – Scotch Shrunk
15. Jurk – Tumble ‘N Dry
16. Rokje – Little Pieces
17. Jurk – Tumble ‘N Dry

Worden jullie ook zo blij van alle mooie party items?

Tags: , , ,