JUNES IN GAVE SWEATER MINI RODINI


JUNES IN GAVE SWEATER MINI RODINI

Door Alison:

Hi!

Vandaag is het zo’n dag dat we eventjes zelf het zonnetje in huis moeten halen. Ik was bijna vergeten wat regendruppels waren. Een snotterige Junes die toch eventjes haar shine als fotomodel weer pakt in haar nieuwe gele sweater van het merk Mini Rodini. Deze te gekke sale topper is dan ook te leuk om samen te combineren met deze leopard trend!? Een leopard printje is inmiddels niet meer weg te denken uit Junes haar kast. Gelukkig zullen we dit te gekke dierenprintje in de najaarscollecties ook nog vaak genoeg spotten.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes

Je shopt de sweater hier in de sale

Je shopt de sweater van Mini Rodini hier in de sale

Wat vind jij van de outfit van Junes?

Meer baby kinderkleding inspiratie vind je hier 

Tags: , ,

Plaats een reactie