DE GAVE LOUDLY MUSTHAVE SWEATER VAN SIEM


Met de herfst die nu toch echt voor de deur lijkt te staan is er niets fijner dan lekker weg te kruipen in een fijne warme sweater! Sweaters zijn een echte musthave gedurende het winterseizoen en morgen dan ook niet in de kledingkast ontbreken. Een combinatie van stoer, comfortabel, gemakkelijk te combineren en in het geval van de nieuwe sweater van Siem heel gaaf! Siem draagt zijn nieuwe sweater van het Deense kinderkleding merk Loudly. Een onwijs mooi kindermode merk waar we je in deze blog al eerder over tipte. De sweater heeft een mooie indigo blauwe kleur en een subtiele grijs kleurige ”eagle” print. Siem draagt zijn sweater, die je kunt shoppen bij de fijne webshop van Lot&Tom op een destroyed jeans die de totale outfit echta stoer maakt! Siem is ready for some fun!

Je kunt de sweater hier shoppen bij Lot & Tom

_63a7722-copy_63a7524 _63a7621 _63a7586 _63a7769 _63a7776 _63a7676 _63a7738

Klik hier om de sweater direct te shoppen bij Lot & Tom

Wat vind jij van de nieuwe sweater van Siem?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie