REIN & MAAS IN NIEUWE WINTERJASSEN 4FUNKYFLAVOURS

REIN & MAAS IN NIEUWE WINTERJASSEN 4FUNKYFLAVOURS

Door Heddy:

Herfst, mijn favoriete seizoen. I love it! En zeker déze herfst…. Een fijne temperatuur, helder weer, de straten worden versierd met prachtige herfstbladeren én de nieuwe garderobe mag eindelijk aan! YAY!

De garderobe uitbreidingen merken ze maar al te goed op de zaak van mijn man, want daar komen alle pakketjes aan….. En ik heb ook nog 3 schoonzussen, dus de postbode is er dagelijks te vinden! Vorige week kwam hij met een wel heeeel leuk pakket, de nieuwe winterjassen voor Rein en Maas. In één woord: VERLIEFD! All over verliefd! Die kleur sprak mij direct aan, maar al snel zag ik alle details van de jas! Het kinderkleding merk 4funkyflavours is voor mij eigenlijk nieuw, maar ik wil jullie allemaal aansporen. KIJK! Het is eigenwijs, kleurrijk, comfortabel en uniek door de materialen die ze gebruiken.

Ik vind het belangrijk dat de jongens zich goed kunnen bewegen in een jas. Stilzitten kunnen ze namelijk totaal niet, dus ben ik voor deze blog speciaal het bos in gedoken met ze, want dat is de plek waar ze zich compleet kunnen uitleven. (Ik had anders ook wel gegaan, want die kleuren nu…. Wow!) De winterjas heeft álles wat ik wil als moeder; warm, kan tegen een stootje, sportief maar zeker ook netjes te dragen. I SAY YES!

Je shopt de winterjassen hier in de webshop van 4funkyflavours

Klik hier om de winterjassen direct bij 4funkyflavours te shoppen

Meer winterjassen inspiratie vind je hier 

Heb jij de wintercollectie van 4funkyflavours als gezien?

Tags: , , ,

Plaats een reactie