DE VELVET JURK UIT DE COLLECTIE VAN MILK COPENHAGEN

DE VELVET JURK UIT DE COLLECTIE VAN MILK COPENHAGEN

Door Rosan:

Haast, haast, haast… tijd vliegt en wij vliegen mee van hot naar her. Naar school, naar werk, naar dansles, verjaardagen, boodschappen, het gaat maar door. Nu ik drie dagen werk geeft het wel soort van rust, maar met een kleuter van 4 en een peuter van 2 is stil zitten er eigenlijk niet bij. Soms lijkt het wel eens alsof je dan ook nergens tijd voor hebt. Je verliest jezelf zo makkelijk in de waan van de dag. Dus ik probeer voor sommige dingen echt tijd te maken en gewoon even stil te staan.

Afgelopen zondag ging ik met Mckenzie even (snel) de stad in om een kadootje te kopen voor een verjaardag. Op de terugweg zag ik een leuke plek om foto’s te maken. En omdat er een klimtoestel en schommel was vond zij het ook heel leuk! Heel even een momentje  hoefden we niet te haasten, de zon scheen, Mckenzie speelde en ik maakte foto’s.

Dit toffe velvet jurkje van Milk Copenhagen is een echte eye-catcher want hij is knalrood. Volgens Mckenzie haar lievelingskleur, die informatie was nieuw voor mij, maar goed liever dat dan dat ze protesteert. En gelukkig maar want deze knaller hoort buiten de kast te shinen toch?!

Je shopt het jurkje hier in de webshop van Milk Copenhagen

Je shopt het jurkje hier in de webshop van Milk Copenhagen

Heb jij de hele collectie van Milk Copenhagen al gezien?

Tags: , ,

Plaats een reactie