DE NIEUWE BABYSCHOENEN VAN JUNES!


DE NIEUWE BABYSCHOENEN VAN JUNES: DONSJE AMSTERDAM

Door Alison:

Hi!​

Brrrr, deze must-have babyschoentjes kunnen eindelijk aan. Deze kinderschoentjes hebben een goede pasvorm en zijn heel soepel. En bovendien super gaaf om naar te kijken! De eerste stapjes worden dus in stijl gezet. Deze variant met het heerlijke warme bontje in de binnenzijde zullen deze winter veel worden gedragen. Een echte aanrader, neem even een kijkje op dit Amsterdamse label: Donsje. Er zijn schoentjes met klittenband, veters. Laarsjes in te leuke variaties. En zelfs accessoires, daar vind je onderandere tassen, mutsen of veters. De schoentjes zat? Een nieuwe veter kan veel doen.

P.s. Ik vind het persoonlijk super belangrijk dat Junes leert lopen op de natuurlijkste manier. Niet te veel poespas aan die voetjes, die eerste stapjes zijn al zo spannend.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

  1. Schoentjes Donsje Amsterdam
  2. Legging Maed for Mini

  1. Schoentjes Donsje Amsterdam
  2. Legging Maed for Mini

Benieuwd naar Junes haar winterjas? Check deze blog 

Tags: , , ,

Plaats een reactie