DE NIEUWE TEDDY JAS VAN JUNES

DE NIEUWE TEDDY JAS VAN JUNES

Door Alison:

Hi!

Wat een boffers zijn wij nederlanders! Nog heerlijk kunnen genieten van deze zonnestralen en tropische temperaturen. Voor een kindje niks fijner om heerlijk buiten te kunnen zijn. De frisse lucht en de wind door de haartjes. Beter is er niet.

Toch lastig, jasje weer uit en de jas weer aan. Junes is namelijk mega verkouden! Ook wij hebben onze eerste echte gebroken nacht ervaren. Een klein snotterig verdrietig meisje. Wat voel je, je als ouders zijnde machteloos. In slaap vallen tegen je mama. En zodra ik je stilletjes weer neerleg in je eigen bed begon de ellende weer. Arme hump.. word maar weer snel beter!

Lachend en vol snot, is het ons toch gelukt om Junes haar nieuwe teddy jasje op de foto te krijgen. Deze teddy is om op te vreten, het is een comfortabele gewatteerde jas. De jas sluit mooi hoog aan en de capuchon is heerlijk voor de frissere dagen.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

  1. Teddy jas Zara
  2. Stippen broek Zara

  1. Teddy jas Zara
  2. Stippen broek Zara

Wordt jij ook zo vrolijk van Junes haar nieuwe outfit?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie