LITTLE MAN HAPPY: DE ‘OMG’ SWEATER VAN FLO

LITTLE MAN HAPPY: DE ‘OMG’ SWEATER VAN FLO

OMG, hoe leuk is deze sweater van Flo! Hij is van het Berlijnse kinderkleding merk Little Man Happy – bekijk ook zeker de rest van de collectie even – en ook voor jongens helemaal super. Het grootste gedeelte van de collectie van dit kinderkleding merk is overigens unisex (en duurzaam) wat het shoppen nog leuker maakt.

Flo draagt de sweater hier vandaag een tikkie oversized. Wij houden ervan. En door er dan een girly rokje onder te dragen zorg je toch dat de outfit in ‘balans’ blijft. De vergrijsde blauwe kleur van de sweater kun je heel gemakkelijk combineren en laat de rode OMG tekst nog meer opvallen. Kniekousen of een legging/maillot eronder, sneakers aan en gaan!

Ken jij het kinderkleding merk Little Man Happy al? Er komt aankomende week een toffe actie aan i.s.m dit kinderkleding merk dus volg ons vast op Instagram.

  1. Sweater Little Man Happy
  2. Rok Ammehoela
  3. Sneakers Zara

   

  1. Sweater Little Man Happy
  2. Rok Ammehoela
  3. Sneakers Zara

Foto’s Alina Krasieva Photography

Benieuwd naar de outfit van Sterre? Bekijk ‘m hier 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie