VAN TOP TOT TEEN: DE NIEUWE OUTFIT VAN JUNES

VAN TOP TOT TEEN: DE NIEUWE OUTFIT VAN JUNES

Door Alison:

Hi!

Vandaag gaan we voor een klassieke twist met een stoer randje. Deze prachtige items van Tumble ’N Dry shopte ik bij mijn oude werkgever Roetgerink Mode & Schoenen. Het modeparadijs van de provincie Overijssel, met niet minder dan dan 6.500m² fashion onder één dak. Mode voor alle leeftijden: van baby’s tot tieners, van dames tot heren.

Mijn liefde en passie voor kindermode is hier ontstaan. Als 20 jarig meisje verhuisde ik naar Enschede. Ik heb enorm veel geluk gehad dat ik op zo’n mooie plek als Roetgerink terecht ben gekomen. Mijn collega’s voelde niet als collega’s, maar meer als familie. Die sfeer voel je vanaf het moment dat je de zaak binnen wandelt! Helaas is het voor mij nu niet meer om de hoek, maar gelukkig hebben ze een webshop (die ik regelmatig bezoek).

Ken jij de (web)shop al? Ik kan het aanraden! Maak er een leuk dagje weg van. Aan alles is gedacht, voor de kids een mini bioscoop, een kopje koffie of thee in de koffiekökk’n en of een heerlijke lunch bij brasserie R-1854.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.
-xxx- Alison & Junes.

 1. Vestje Tumble ‘N Dry
 2. Maillot Tumble ‘N Dry
 1. Vestje Tumble ‘N Dry
 2. Maillot Tumble ‘N Dry

Wat vind jij van de nieuwe outfit van kleine Junes?

Tags: , ,

1 Reactie

 • door Gaby
  Posted 5 november 2018 17:52 0Likes

  De outfit van Junes is prachtig!!!
  Zijn het bloesje en jurkje ook van tumble ‘n dry?
  Ziet er nl ook top uit!!
  Hoor graag van jullie
  Groet, Gaby

Plaats een reactie