FLORIJN IS KLAAR VOOR DE HERFST


FLORIJN IS KLAAR VOOR DE HERFST

Is de garderobe van jullie kids al helemaal najaars-proof? Zijn de laatste zomerse kledingstukken inmiddels naar zolder verplaatst? En hebben ze ruimte gemaakt voor warme vesten, breisels, zachte stoffen en mooie herfsttinten? Wij kunnen er volop van genieten. De overgang van zomer naar herfst. De kleuren die veranderen, de nieuwe collecties in de winkel en de kriebel die je krijgt wanneer je het binnen weer helemaal gezellig maakt. Herkenbaar?

Nog zo’n voordeel -vinden wij- van het najaar zijn de laagjes. Waar je er in de zomer vanaf komt met alleen een T-shirt is dat in het najaar zeker niet het geval. Styling technisch gezien is de winter dan ook zoveel leuker. Een sweater óver een longsleeve, die je er dan net weer even onderuit laat piepen. Daarover een lekkere warme winterjas, hup een sjaal om en gaan. Florijn draagt vandaag ook een lekkere gelaagde outfit. De verschillende bruin /oranje/ groen tinten blenden allemaal mooi bij elkaar en zorgen voor een echte ‘ready for fall’ look.

Een outfit om lekker in te bewegen, spelen en eropuit te gaan! Ook iets voor jouw stoere boy?

  1. Jack – sweater – tas Zara
  2. Vest Tumble ‘N Dry
  3. Broek Little 10Days

  1. Jack – sweater – tas Zara
  2. Vest Tumble ‘N Dry
  3. Broek Little 10Days

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie