DE HIPPE HERFST OUTFIT VAN MARE

Ik word vrolijk van de nieuwe outfit van Mare. Jij ook? De verschillende roestbruine kleurtonen en de rijke stoffen brengen bij mij het herfst gevoel extra naar boven.

Mare haar rok en top zijn van het Deense kinderkledingmerk En*fant. Enfant is een kindermode merk dat nog niet zo heel bekend is in Nederland. Maar gelukkig voor ons wordt het al wel in de webshop van Lot&Tom verkocht. Yay! En*fant is een prachtig kindermodemerk waarbij comfort voorop staat. Klassieke neutrale kleurtonen gecombineerd met grafische patronen. Mare haar rok is een echte eye-catcher en toch wel de droom van elk meisje. De roest bruine kleur maakt de tule (!) rok helemaal herfst-proof en de goudkleurige taille band maakt ‘m extra speciaal en geeft de rok een stoere touch. De longsleeve top, welke een subtiel tone-in-tone motief heeft kleurt perfect bij het rokje en zit mooi aangesloten. Het panter gilet is van Mango en zorgt voor wat extra warmte tijdens deze regenachtige dagen. Deze vrolijke dame die graag rent én danst kan in haar nieuwe outfit vrolijk en swingend de deur uit!

Draagt jouw dochter ook graag rokjes? En kende jij het kindermode merk En*fant al? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder of op Facebook!

Je kunt het rokje én de top via deze link shoppen bij Lot&Tom

_mg_8432 _mg_8422 _mg_8448 _mg_8400 _mg_8395

Klik hier om het rokje direct te shoppen bij Lot&Tom

Ken jij het kinderkleding mer En*Fant al? En is dit rokje ook iets voor jouw dochter?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie