KLAAR VOOR DE HERFST IN 4FUNKYFLAVOURS


IN DEZE OUTFIT BEN JE KLAAR VOOR DE HERFST

De herfst is begonnen! En daarmee veranderd ons landschap in het meest mooie kleurenpallet. Is het jou ook al opgevallen? Dat is toch wel één van de leuke en mooie dingen aan dit seizoen. Warme en bijzondere kleurtinten. Wij kunnen er helemaal gelukkig van worden. Kleuren die gelijk het gevoel oproepen om nog een extra laagje aan te trekken en weg te kruipen in warme (wollen) stoffen.

En dat extra laagje hebben we de laatste dagen (soms) ook al weer nodig. Want hoewel het zonnetje nog volop schijnt, daalt de temperatuur langzaam. Overdag niks van te merken, maar de ochtenden en avonden des te meer. Goed. Genoeg over het seizoen en de temperaturen. Over naar deze heerlijke comfy en toch ook kleurrijke outfit van Emma. De trackpants is here to stay, maar deze van Scotch is door de kleur lekker anders. Heb jij ‘m al in huis? Op haar broek draagt Emma een super zachte en fijne trui van 4funkyflavours. En laten we eerlijk zijn, sweaters en truien kun je in het najaar niet genoeg hebben. Toch? De blauw/roze streep combineert lekker weg en is zo’n ideaal basic plus item! Vest erover – ja, over de trui- voor dat extra warme laagje, schoenen aan (love love love) en klaar!

Ook een outfit voor jouw meisje? En word jij ook zo blij van de herfsttinten? Benieuwd!

  1. Vest Mingo
  2. Trui 4funkyflavours
  3. Broek Scotch R’belle
  4. Schoenen Shoesme

 

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

 

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie