SCOTTIE IS GAVE TOP PICNIK BARCELONA

SCOTTIE IS GAVE TOP PICNIK BARCELONA

Door Rosan:

Terwijl ik dit aan het typen ben zijn de meiden een spelletje aan het doen. Mckenzie heeft een blinddoek om en Scottie moet haar iets geven zodat zij vervolgens moet raden wat het is. Het is vrij lachwekkend. Mckenzie laat haar kiezen uit 3 verschillende dingen die ze zelf heeft klaar gelegd en dat gaat dan als volgt… Scottie geeft haar een kastanje, Mckenzie zegt: is dit een dennenappel? Waarop ze vervolgens instrueert om nee te zeggen, omdat Scottie geen idee heeft wat de bedoeling is en hoe het item heet.

Het is heerlijk om te zien hoe ze zo samen spelen. Dat is wel eens anders geweest, ondanks dat ze maar 2 jaar schelen was het verschil nog te groot. Tijd gaat wat dat betreft zo snel. Scottie is nog maar 2,5 jaar maar ineens praat ze in volzinnen en lijkt ze nog maar een paar stappen van kleuter verwijderd. Het blijft geweldig om die ontwikkeling te zien, maar de momenten dat je denkt: oh waar is mijn baby gebleven zijn wel extra confronterend dan.

Het stijltje wat ze nu draagt vind ik zo leuk voor haar. Tikkeltje stoer en eigenwijs, maar toch wel meisjesachtig. Het blousje is van het leuke Spaanse merk Picnik Barcelona. De ontwerpen van dit label zijn trendy maar hebben toch een vleugje vintage. Ik heb het gecombineerd met een simpele oud-roze legging om het wat zachter te maken, maar wel weer met stoere boots eronder.

Wat vinden jullie ervan?

Je shop de top hier in de webshop van Picnik Barcelona

Je shop de top hier in de webshop van Picnik Barcelona

Ken jij het kinderkleding merk Picnik Barcelona al?

Tags: ,

Plaats een reactie