SCOTTIE IN JURK PICNIK BARCELONA


Door Rosan:

Ik weet niet of jullie daar ook last van hebben, maar ik kan zo intens blij worden als mijn kids een leuke outfit aan hebben. Net alsof je je kind dan net een tikkeltje leuker vindt dan normaal. Totdat ze zich weer gedragen als een draak en dan maakt het niet uit wat ze aan hebben. Vroeger, in het pre-moeder-tijdperk, werd ik blij van kleding voor mezelf. Maar hoe cliche, mijn geld hangt tegenwoordig in de kledingkast van mijn kids. Ik stel me dan ook altijd zo voor dat als ik naar de winkels ga met de meiden dat mensen dan denken: goh die kinderen zien er altijd zo leuk uit, maar die moeder…
Dus mijn goede voornemen voor volgend jaar is, ten eerste die rottige 5 kg van mijn zwangerschap van Scottie kwijt raken (iets met gebrek aan tijd, discipline en de acceptatie dat je met leggings ook een eind komt *schaam*). En als ik dan weer fatsoenlijk in mijn jeans pas, dan gaan we ook de garderobe maar eens een make-over geven.

Scottie heeft vandaag een sweater dress aan van Picnik Barcelona, een super leuk merk uit Barcelona. Wat een heerlijk item is dit. De stof is super fijn en ik vind ‘m echt zo stoer staan. Het fijne van een sweater dress is dat je ‘m echt zo lang kan dragen. Ze kan ‘m nu echt nog als jurkje dragen. Als ze wat groter wordt, dan wordt het gewoon een lange trui.

Vind jij dit item ook zo gaaf?! Check dan snel de Kindermodeblog win-actie op Instagram en wie weet hangt er binnenkort in de kast van jouw dochter ook een item van Picnik Barcelona!

Je shop het jurkje hier bij Picnik Barcelona

Klik hier om het jurkje direct te shoppen

Is dit jurkje ook iets voor jouw dochter?

Ook JIJ maakt kans op een item van Picnik Barcelona. Check de instagram post hieronder!

 

Tags: , ,

Plaats een reactie