FLO IN RUFFLE TOP PICNIK BARCELONA!

FLO IN RUFFLE TOP PICNIK BARCELONA!

Vorige week deelden we al de gave (unisex) sweater van Sterre van het Spaanse Picnik Barcelona met jullie. En vandaag delen we nog zo’n topper uit de kinderkleding collectie van Picnik. Namelijk deze oudroze ruffle top die Flo draagt. Want zeker nu het buiten nog goed te vertoeven is, is een longsleeve ideaal. En dan zorgen de ruffles en de contrasterende blauwe cactus print ervoor dat deze top toch net even wat specialer is.

Super leuk te combineren op een rokje, maar bij Flo hebben we ‘m vandaag op een stoere jeans gestyled. Leuk detail is de corduroy aanzet aan de onderkant van de pijpen. Zie jij de corduroy trend inmiddels ook overal terug komen? ūüėČ ¬†En dan willen we het graag nog even hebben over de winterboots van Flo. Stoer, stevig, ideaal voor de winter, maar bovenal super tof. De winterschoenen zijn van het eveneens Spaanse kinderschoenen merk Maison Mangostan. Wat ons betreft schoenen om te zoenen! En vooral de details zijn zo cool. De regenboog zool, de knal roze veters. Yes!

Is dit ook een stijltje voor jouw dochter?

En vergeet je niet mee te doen aan de GIVE-AWAY i.s.m Picnik Barcelona? Check deze post op Instagram om mee te doen. A.s. vrijdag 19 okt. worden de 3 winnaars bekend gemaakt! Good luck!

  1. T-shirt Picnik Barcelona
  2. Jeans Zara
  3. Tasje Zara
  4. Winterschoenen Maison Mangostan

  1. T-shirt Picnik Barcelona
  2. Jeans Zara
  3. Tasje Zara
  4. Winterschoenen Maison Mangostan

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , ,

Plaats een reactie