PHILEINE IN LEGGING MAED FOR MINI

PHILEINE IN LEGGING MAED FOR MINI

Door Renske:

Sinds een paar jaar ben ik groot fan van Maed for Mini.  Alle items die ik daar tot nu toe van heb gekocht blijven favoriet en ik kijk ook steeds weer uit naar hun nieuwe collectie. En ook dit seizoen is het zeker weer niet tegengevallen! Ze zijn weer met zoveel moois gekomen! En steeds presteren ze het weer om een perfecte panterprint in de collectie te verwerken. En laat ik daar nou nog steeds niet vies van zijn 🙂

Nou zie je deze herfst / winter natuurlijk echt overal panterprintjes maar de een is dus echt de andere niet. En heel eerlijk, er zijn er meer die ik niet mooi vind dan die ik wel echt mooi vind. Maar nu ik dus zoveel keus heb vis ik  alleen de pareltjes eruit. Waarbij zowel de print als de bijbehorende kleuren kloppen. En deze van Maed for Mini is er dus zo eentje 🙂

Ik heb voor Phileine zowel de legging als het shirtje ervan genomen. Maar om er niet een geheel panterpak van te maken heb ik het vandaag gecombineerd met een heel lief wit (budget!) blousje van Zara met kleine sterretjes erin verweven. En daar weer haar Vans onder om het weer wat stoerder te maken.

Heerlijk outfitje zo toch? Zou ‘m zelf ook zo aantrekken in ieder geval 😉

Dit fijne broekje van Maed for Mini shop je hier

Dit fijne broekje van Maed for Mini shop je hier

Houd jij ook wel van een panterprintje op z’n tijd?

Tags: , , ,

Plaats een reactie