DE SUPER HIPPE PANTER LEGGING VAN PHILEINE

Door Renske:

Onlangs vond de spring tour van Kindermodeblog plaats bij 5 verschillende kinderkledingwinkels in Nederland. Toen ze bij Petozzi in Den Bosch waren zijn wij ook even langs gegaan. Niet dat we daar zo dichtbij wonen maar we waren in de buurt dus het was een mooie combi! Superleuk om al die vrolijke kindjes zo mooi aangekleed te zien worden en wat een gave foto’s zijn het geworden!

Maar daarnaast…….wat een supertoffe winkel!!! Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Echt, je kan alles online overal kopen maar er gaat toch niets boven de stenen winkel waar je lekker uitgebreid alles kan bekijken. Ik werd er erg hebberig van maar heb me redelijk in kunnen houden.
1 van mijn aanwinsten deze middag was dit panterbroekje van Maed for Mini voor Phileine. Gewoon omdat je nooit genoeg panterprintjes in je kast kan hebben en deze door de kleurencombinatie van blauw, geel en zwart toch weer helemaal anders is. Dus daarom!
Het broekje, of eigenlijk legging is van een zacht strechtstofje en heeft een rechte pasvorm waardoor het niet te strak om de beentjes zit. Een aanwinst voor de panterliefhebbers onder ons! Ik heb het hier gecombineerd met een basic geel t-shirtje van Zara en witte Adidasjes. Leuk toch?

Je kunt de legging shoppen via deze link

DSC02819

DSC02810

DSC02818

DSC02820

DSC02804

Klik hier om direct te shoppen bij Petozzi

Wat vind jij van de outfit van Phileine?

Tags: , , ,

Plaats een reactie