STERRE IN UNISEX SWEATER PICNIK BARCELONA


STERRE IN UNISEX SWEATER PICNIK BARCELONA

Hebben jullie dat ook? Dat bepaalde (kinderkleding) merken een speciaal plekje in je hart hebben?  Waar je ieder seizoen weer denkt, ja dit moet ik hebben? Dat hebben we hier bij Kindermodeblog met het Spaanse kinderkleding merk Picnik Barcelona. Ieder seizoen komt dit kindermode merk terug op de blog en ook deze winter is de collectie weer om heel blij van te worden. En dat is misschien wel het allerleukste aan (kinder)kleding. Dat je een kledingstuk ziet en dat je er bij en gelukkig van wordt.

Vandaag laten we je graag de nieuwe outfit van Sterre zien. Een stoere outfit, met jawel, deze superleuke sweater van Picnik Barcelona. En het leuke, hij is unisex, dus ook voor jongens een aanrader! Wij hebben ‘m vandaag bij Sterre lekker stoer en sporty gecombineerd op een trackpants van Vingino. Het leopard kraagje is een los kraagje en zorgt ervoor dat de outfit niet té sportief wordt. Het geeft de outfit juist nog een girly touch. Zo zie je maar dat je met een kledingstuk zoals deze trui van Picnik alle kanten op kunt. Want combineer ‘m op een rokje en je krijgt gelijk een hele andere look!

Wat vind jij van deze outfit bij Sterre? Ook een combi voor jouw dochter? En, ken jij Picnik Barcelona al?Leuk nieuws! Houd deze week de instagram van Kindermodeblog goed in de gaten want er komt een toffe give-away i.s.m Picnik Barcelona aan!

P.s. De collectie van Picnik Barcelona valt klein, dus shop zeker een maatje groter! 

Klik hier om de sweater bij Picnik Barcelona te shoppen

Klik hier om naar de webshop van Picnik Barcelona te gaan

Volg Kindermodeblog hier op Instagram, want er komt deze week een gave give-away is samenwerking met Picnik Barcelona aan

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie