MIX DE OUTFIT MET 4FUNKYFLAVOURS


Items met verschillende printjes en kleurtjes die uiteindelijk de perfecte outfit vormen, daar worden wij nou blij van. De outfit die Nanna vandaag draagt precies zo’n outfitje! Leopard, streepjes en vrolijke kleurtjes. Love it or hate it, maar wij zijn er dol op! Vandaag draagt Nanna een onwijs leuk gekleurd rokje van 4funkyflavours, die we hebben gecombineerd met een shirtje van L’enfant Sauvage, streepjes maillot en gestreepte laarsjes van Polarn O. Pyret. De luipaard jas van Zara maakt haar look compleet en het lieve tasje van Little Wannahaves is de kers op de taart. Ziet Nanna er niet hip en mooi uit? Wij zijn benieuwd wat jullie van haar lookje vinden! Have a lovely day.

Shop het rokje van 4funkyflavours nu met korting via de link

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-21

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-24

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-23

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-25

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-17

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-19

Het 4funkyflavours rokje van Nanna shop je nu met korting in deze webshop!

 

Wat vinden jullie van Nanna’s gekleurde lookje?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , , ,