JUNES IN MAED FOR MINI!


JUNES IN MAED FOR MINI!

Door Alison:

Hi!

Sinds 2000 wordt door de World Heart Federation op 29 september de ‘Wereld Hart Dag’ georganiseerd. Wereldwijd wordt op deze dag aandacht besteed aan hoe we het belangrijkste orgaan van ons lichaam gezond kunnen houden en zo hart- en vaatziekten kunnen voorkomen. Want nog steeds sterven er over de hele wereld zo’n 17,3 miljoen mensen per jaar aan een aandoening  van het hart.

Junes draagt op deze zonnige dag een super gaaf leopard broekje in de toepasselijke kleur rood. Het is van de nieuwe collectie van het merk Maed for mini genaamd ‘EYE OF THE TIGER’. Deze outfit zal Junes dit najaar zeker veel dragen. Met dit opvallende leopard printje vind ik het persoonlijk het mooist om het met een simpele tricot, sweater of blouse te combineren.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

Je shopt de legging hier in de webshop van Maed for Mini

Je shopt de legging hier in de webshop van Maed for Mini

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Junes? Ook iets voor jouw meisje?

Tags: , ,

Plaats een reactie