VELVET (VOOR BOYS) DE TREND VOOR DIT NAJAAR!


VELVET (VOOR BOYS) DE TREND VOOR DIT NAJAAR!

Door Rosanne:

Een tijdje terug schreef ik al over de nieuwe collectie van Daphne Vos die uit zou komen. Dat is gebeurt, en hoe! Ik las dat de groene velvet stof al bijna op is! Wij hebben gelijk met de launch van de nieuwe collectie een aantal items gekocht.

Bij een paar kinderkleding merken blijf ik elk seizoen opnieuw aanschaffen. Daar is Daphne Vos er dus zeker 1 van. De uiteenlopende prints zorgen ervoor dat er voor ieder wel wat wils bij zit.

Deze keer heb ik Jóah en Ezri een handje laten helpen in het kiezen. Ik kocht er onder andere 2 heeeele grote hydrofiel doeken die ik gebruik als extra ‘snuggle’ dekentje en om tenten mee te maken. Jóah koos voor die ‘van hem’ de feestbeesten en Ezri is onwijs gek op alles met een maan er op. Vandaar dat zijn oogjes helemaal oplichtten bij het zien van een maan print.

Qua kleuren heb ik ze toch wel een beetje een richting op geduwd. Jóah was namelijk gek van het roze – roze kleurtje. Dikke prima hoor maar hij heeft al aardig wat roze in de kast . Ik moet toch ergens een lijn trekken haha. Gelukkig was hij net zo blij met blauw / groene tinten.

Kijken jullie mee naar een aantal items?

Klik hier om naar de webshop van Daphne Vos te gaan

Klik hier om naar de webshop van Daphne Vos te gaan

Wat vind jij van de nieuwe outfits van de boys?

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie