SEM IN LP BOYS

Zoals je in deze blog al kon lezen hebben we een nieuwe kindermode trend te pakken. En in ons druk bezette leventje, we rennen van hot naar her -vliegen, springen en racen naar werk, school, clubjes en verjaardagen – vinden we het soms helemaal niet erg om wat extra minuten te besparen. En dat kan al bij je kledingkast, met ton sur ton. Combineer dezelfde kleuren met elkaar en klaar is Kees! Sem draagt een supercoole sweatpants én sweater van LP Boys (yes, het zusje van). Style de outfit af met een lekkere sjaal & GO! Have fun today!

Klik hier om naar LP Boys te gaan

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-87

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-90

 

 

 
Je kunt LP Boys shoppen via deze link

Wat vinden jullie van Sem z’n outfit?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: , , ,