TREND | DUURZAME KINDERKLEDING


Hoewel de zomer nog niet officieel is begonnen, hebben de tropische temperaturen deze week ons land bereikt. En waar we nu écht kunnen gaan genieten van al die té leuke zomerkleding die je voor je zoon of dochter in de kast hebt liggen, zien we de eerste wintercollecties ook al weer langzaam maar zeker uitgeleverd worden. Het blijft een beetje gek, maar stiekem kunnen wij niet wachten om alle gave nieuwe printjes en items te zien. Eigenlijk hebben we in deze periode gewoon het beste van twee werelden. Kijk jij er ook al naar uit?

Een trend die we de afgelopen seizoenen, maar komend seizoen veel zien op het gebied van kinderkleding is duurzaamheid. Je ziet dat steeds meer kindermode merken zich hier bewust van worden en gebruik maken van duurzame materialen zoals bijvoorbeeld biologisch katoen. Kleding die wordt geproduceerd onder eerlijke omstandigheden en met respect voor mens en milieu. Op de een of andere manier draagt dit gevoelsmatig net even wat lekkerder, vind je ook niet?

En voor het ”geiten wollen sokken” gevoel hoef je vandaag de dag echt niet meer bang te zijn! Duurzame kinderkleding is hot, en op het feit dat het eerlijk is vervaardigd na, ziet het er allemaal net zo hip en stylish uit. Kindermode merken als nOeser en noppies zijn hier een goed voorbeeld van, maar zijn zeker niet de enigen die zich van de goede kant laten zien. Wat vind jij van deze trend? En houd jij hier ook rekening mee bij het kopen van kleding voor je kids?

Tags: ,

Plaats een reactie