HEB JIJ DEZE TREND (BROEK) AL GESHOPT?


HEB JIJ DEZE TREND (BROEK) AL GESHOPT?

De ruit.  Een print die we in het winterseizoen vaak terug zien. En dit najaar maakt de ruit meer dan ooit zijn comeback. En niet alleen in blazervorm, zoals we ‘m vaak voorbij zien komen. Nee dit najaar zien we de ruit volop terug. Broeken, rokken, tops, zelfs hele pakken.

Vandaag laten wij zien hoe we de geruite broek bij Elroy hebben gestyled! Want waar de ruit vaak een stoffig imago heeft is dat zeker niet het geval. Het is maar net hoe je ‘m combineert. Zo geeft het camo jack de gehele look al een stoere touch, maar ook de bies aan de zijkant van de pantalon zorgt voor net dat beetje extra. Gecombineerd met een paar stoere sneakers en een beanie een coole outfit voor een stoere boy!

Wat vind jij van deze combi? Leuk als je het ons in een reactie onder deze blog laat weten!

 1. Jack Zara
 2. Pantalon Zara

 1. Jack Zara
 2. Pantalon Zara

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

2 Reacties

 • door Marion
  Posted 1 oktober 2018 11:16 0Likes

  Van welk merk is het t-shirt?

  • door Sophie
   Posted 1 oktober 2018 12:07 0Likes

   Hi Marion, Het streep shirt is van Scotch Shrunk!
   Hele mooie basic. O.a. te shoppen bij Kixx Online.
   Groetjes Sophie, Kindermodeblog

Plaats een reactie