MADRID KIDSFASHION SHOOT | KINDERMODE TREND OUTFIT

Wij zijn helemaal verliefd op deze outfit! De setting, de locatie, het lieve Spaanse meisje. Alles komt bij elkaar op deze foto’s. Op de beurs van Little Barcelona in Madrid spotte wij deze geweldige items en we waren meteen verkocht. De kleding die Irache draagt zijn zowel los als met elkaar gecombineerd een echt succes! De broek die wat hoger in de taille zit is een trend die we ook in de kindermode meer zullen gaan zien dit seizoen. We hebben de broek van het kinderkleding merk Pispiripispo gecombineerd met een fijne structuur top van Petite Indie. Deze hebben we in de broek gedaan en dit zorgt voor een wat klassiekere look. Deze outfit is zeker één van onze favorieten! Have a fashionable day!

Meer over deze merken weten? Klik dan hier

_63A3684 _63A3469 _63A3695 _63A3689 _63A3641 _63A3483 _63A3471

Via deze link kun je meer te weten komen over deze merken!

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie