FÉ IN FASHIONABLE OUTFIT + GAVE BROEK SCOTCH R’BELLE

Fé in een sporty & fashionable outfit

Een trend die we dit modeseizoen veel zien is de sportieve trend. Nee, nu hoef je niet meteen bang te zijn dat we in ons sportkloffie de deur uit moeten. Integendeel! We zien deze trend juist terug op een hele fashionable manier. Waar ik het over heb zijn vooral de glanzende en meet shiny sportstoffen. Je kent ze vast wel. Vaak ik combinatie met biezen als afwerking.

Fé draagt vandaag zo’n broek. Een mooi donkerblauw exemplaar van Scotch R’belle, die de outfit dat sporty gevoel geeft. De broek heeft dus wat weg van een joggingbroek – en zit dus heerlijk –  maar is perfect voor een dagje school. De strepen aan de zijkant van de broek maken ‘m helemaal af. Fé draagt ‘m vandaag met een wit shirt van Cost:bart en een gave rode baret van Scotch R’belle. Een trendkleur die we dit modeseizoen veel gaan zien in kleding maar ook accessoires. De kleur van de liefde, en een een kleur die ook nog een lekker knalt! Een pop of color kunnen we wel zeggen. Een paar sportieve gympen eronder en Fé is klaar voor een gezellige dag op school met haar vriendinnen!

Natuurijk style je deze outfit af met een heerlijk vest of toffe bomberjas. Zo’n heelijk fake fur of teddy model! Helemaal on trend deze winter. Is dit stijltje ook iets voor jouw dochter?


Je shopt de broek via deze link & hier de top


Je shopt de broek via deze link & hier de top

Wat vind jij van deze outfit? Is dit stijltje ook iets voor jouw dochter?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie