DIT IS EEN ROK OM VERLIEFD OP TE WORDEN!

DIT IS EEN ROK OM VERLIEFD OP TE WORDEN!

Zó, wat hebben we vandaag nog kunnen genieten van een heerlijke nazomerdag! Al kijken we hier bij Kindermodeblog ook wel uit naar het moment dat de herfst écht van start gaat. Jij ook? Dat de bladeren aan de bomen langzaam van kleur veranderen, je het binnen in huis weer helemaal gezellig kunt maken en de nieuw geshopte kleding aan kan… Ja. Kom maar door met het najaar!

En hoewel het buiten straks grijs en grauw wordt, hoeft de outfit van je zoon of dochter dat zeker niet te zijn. Dat bewijst deze gezellig outfit van Emma maar weer. Verschillende kleuren, materialen en printjes in de mix! En is jouw dochter ook gek op rokjes? Dan is dit rokje uit de nieuwe collectie van 4funkyflavours een echte tip! Super girly door het printje (check de foto’s) en de roezel aan de onderkant, maar door de donkerblauwe kleur ook heel stoer te combineren. En er is dus ook een blousje met dezelfde print! Te gek als top, maar wanneer het wat frisser is kun je ‘m ook net als Emma combineren onder een sweater en het kraagje er dan bovenuit laten komen. It’s all in the details 😉

Wat vinden jullie van deze combi? Is dit ook een lookje voor jouw dochter? Leuk als je het ons in een reactie onder deze blog laat weten!

  1. Sweater Scotch R’belle
  2. Rok 4funkyflavours
  3. Top 4funkyflavours
  4. Schoenen Shoesme

  1. Sweater Scotch R’belle
  2. Rok 4funkyflavours
  3. Top 4funkyflavours
  4. Schoenen Shoesme

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Is deze outfit ook iets voor jouw dochter?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie