BELLEROSE | DEZE JURK IS OM WILD VAN TE WORDEN


Eigenlijk zou ieder meisje wel een item met een panter printje in de kast moeten hebben, gewoon omdat het zo leuk is! Of je nu voor heel opvallend gaat of juist kiest voor een iets subtielere variant, het panter printje zien we eigenlijk elk seizoen wel in verschillende kinderkleding collectie voorbij komen. Deze sweatjurk van Lola is ook echt te gaaf. De print is niet te aanwezig en door de combinatie met de grey-melee body in een perfecte balans. Lola draagt haar jurk met een fijne maillot en stoere cowboy boots. Tip: Style de outfit af met een gave muts en wanneer het straks echt wat frisser wordt gooi je er gemakkelijk een stoere bomber overheen! Wat vind jij van Lola haar nieuwe jurk?

Je kunt de jurk hier shoppen

_63A7790 _63A7633 _63A7782 _63A7857 _63A7868

Klik hier om de sweatjurk direct te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Lola?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie