SCOTCH R’BELLE OM HEBBERIG VAN TE WORDEN


Er zijn al wat nieuwe items van Scotch R’Belle en Scotch & Soda gearriveerd bij Kixx-online. Het winterseizoen begint bij mij nu echt wel te kriebelen. Maar alleen alleen als het om kleding gaat, want ik moet nog lang niet aan winter denken. Maar ik hou van de wisseling van kleding seizoenen, en mijn nieuwsgierigheid naar al het nieuws – de trends, de kleuren, de stoffen-  neemt elke dag toe. Scotch R’Belle en Scotch & Soda zijn altijd lekker vroeg, maar zij leveren meerdere keren uit en nu is dus de eerste pluk aan de beurt. Ik word er blij van! En een deel van de nieuwe collectie van Scotch R’Belle doet trouwens helemaal niet zo winters aan, dat scheelt. Ik heb mijn favorieten geselecteerd en ik ben wederom – net als ieder seizoen – weg van de leuke sweaters, maar de gestreepte broek en de skinnyjeans met vogel print vind ik ook echt supergaaf. Ik laat je binnenkort zeker zien hoe ik het e.e.a ga combineren….. stay tuned!

Welk van deze 5 items vinden jullie het allerleukst?

Klik hier om meer te zien van de nieuwe collectie

85473a_scotch-rbelle-sweater

85587a_scotch-rbelle-skinnyjeans-girl

85642a_scotch-rbelle-sweater

85471a_scotch-rbelle-sweater

85641a_scotch-rbelle-funpants-girl
Klik hier om Scotch R’Belle te shoppen

INSPIRATIE TIP > Zag jij Nanna al in Tumble ‘N Dry?

Tags: , , ,

Plaats een reactie