SHIRTJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Mode of niet, de shirtjes van Relaunch zijn altijd een hit bij kinderen. Geef je zoon of dochter een shirtje van dit merk, en je bent verzekerd van een dikke vette glimlach. Wanneer we hier thuis moeten opschieten en er moet nog snel wat uit de kast worden getrokken, kies ik bijna altijd voor Relaunch. Doutzen heeft nog nooit nee gezegd als ik een shirtje van Relaunch aanreikte en dit alleen al zegt genoeg. Enneh…. wel zo fijn als je haast hebt. Maar ook alle andere kinderen die ik ermee heb aangekleed, werden er blij van. Ook Sem vond dit rode snoopy shirt te gek! Hij draagt het op een knal groene korte broek van gsus. Vind jij deze kleuren combi iets teveel van het goede? Neem dan een ander plaatje in je hoofd. Denk bijvoorbeeld aan een iets wat verwassen zwarte jeans of juist een hele lichte spijkerbroek. Genoeg opties iig. Have fun!

Klik hier om de gehele Relaunch collectie te bekijken

Kindermodeblog kinderkleding kindermode jongens Rood shirt Snoopy by relaunch groene broek gsus sindustries door Nienke van Denderen Fotografie-1

Kindermodeblog kinderkleding kindermode jongens Rood shirt Snoopy by relaunch groene broek gsus sindustries door Nienke van Denderen Fotografie-6

Kindermodeblog kinderkleding kindermode jongens Rood shirt Snoopy by relaunch groene broek gsus sindustries door Nienke van Denderen Fotografie-3

Kindermodeblog kinderkleding kindermode jongens Rood shirt Snoopy by relaunch groene broek gsus sindustries door Nienke van Denderen Fotografie-4
Klik hier om Relaunch te shoppen

Word jij ook zo blij van de shirtjes van Relaunch?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , , ,

Plaats een reactie