DE NIEUWE COLLECTIE VAN MAISON MANGOSTAN IS WAANZINNIG!


DE NIEUWE COLLECTIE VAN MAISON MANGOSTAN IS WAANZINNIG!

Dat we bij Kindermodeblog gék zijn op schoenen zal je vast niks verbazen. Zéker wanneer het kinderschoenen zijn die net even anders zijn. Opvallend, out of the box, alles behalve standaard en bovenal waanzinnig!

We willen je dan ook héél graag de nieuwe kinderschoenen collectie van het Spaanse Maison Mangostan tippen. Want als je wel van een beetje gekkigheid en een opvallende kinderschoen houdt, dan ga je de nieuwe wintercollectie van Maison Mangostan geweldig vinden. Nogmaals, de collectie is alles behalve standaard en daarom (wat ons betreft) dus zo ontzettend gaaf! We zien de dad-sneaker voorbij komen in all-over glitter en popping colors. Stoere winterboots mét plateau zool en dan hebben we het nog niet eens over de details gehad. Love, love, love!

De kinderschoenen worden in Spanje bedacht, ontwikkeld én geproduceerd. Geen massa productie, maar kleinere oplagen om de exclusiviteit de behouden. Eerlijk is eerlijk, de kinderschoenen zijn niet goedkoop, maar hé dan heb je wel een paar echte Mangostans in huis waar je zoon en/of dochter zeker de show mee gaat stelen. Want met deze gave schoenen aan je voeten loop je niemand onopgemerkt voorbij.

Wij zijn razend enthousiast over de nieuwe kinderschoenen collectie van Maison Mangostan! Heel benieuwd wat jij van de nieuwe wintercollectie vindt. Houd jij ook wel van een beetje out of the box kinderschoenen en kinderkleding? Leuk als je het ons in een reactie onder deze blog laat weten! En vergeet deze blog ook vooral niet te delen met je vriendinnen. Super gemakkelijk via de roze Whats-app share button onderaan deze blog.

Klik hier om de gehele collectie van Maison Mangostan te bekijken

Klik hier om de gehele collectie van Maison Mangostan te bekijken

Wat vind jij van de nieuwe kinderschoenen van Maison Mangostan?

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie