DE LEUKSTE MERKEN VOOR KINDERKLEDING


DE LEUKSTE MERKEN VOOR KINDERKLEDING

Zijn de kids bij jullie alweer helemaal gewend aan het naar school gaan? Of is het af en toe nog een beetje wennen? In die stressvolle en spannende eerste periode na de zomervakantie verwennen wij onze kids graag met een toffe nieuwe outfit, gewoon omdat dat zo’n lekker zetje aan je zelfvertrouwen geeft. Er is toch, ook voor jezelf, niks lekkerders dan helemaal blij met je nieuwe outfit ‘s ochtends de deur uit te stappen. Dan voel je je gewoon nét even lekkerder. Dat vinden wij tenminste! Daarom hebben we weer even lekker een shopje gelegd, en daar vertellen we je natuurlijk graag alles over!

Vandaag zijn we aan het shoppen geweest bij Jayno.nl. Deze website verkoopt merken als b.nosy, darlin, fellow, imps&elfs, O’Chill en dutch dream denim. Als je nog op zoek bent naar een goede jeans voor je kids, dan moet je echt even tussen de collectie van dutch dream denim neuzen. Goede broekies met af en toe net even een apart detail. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van het exemplaar hieronder? Ook voor een lekkere comfy jogjeans kun je prima terecht bij dutch dream denim. Bij Fellow viel ons oog op de stoere rode jongens trui met opdruk. Lekker te combineren op een stoere jeans, of natuurlijk met een lekker printje eronder. Bij Darlin konden we pas echt ons hart ophalen en shopten we onder andere de panterprint sweater in aparte kleurencombi, de kobaltblauwe girlpower sweater. Last but not least werden we volledig verliefd op de laatste look van deze blog. De longsleeve met streepdetail, op het glazend blauwe rokje. Het bloesje met print dat net met het kraagje boven de top uitpiept maakt deze look helemaal af en geeft ‘m net even dat extra fashionable randje. Zie je je girl al gaan op het schoolplein? Te gek toch? Happy Shopping ladies!

 

Dutch Dream Denim

fellow

Darlin

Darlin

Darlin

Plaats een reactie