JORIS IN MAED FOR MINI


JORIS IN MAED FOR MINI

Door: Ella

Sinds Joris zijn geboorte kiezen we eigenlijk altijd voor een huisje of camping als we er even tussen uit willen. Nu zijn we een paar dagen geleden toch maar eens met hem naar een hotel gegaan, kijken hoe dat bevalt.

Je raadt het al… Joris vond het weer fantastisch! Hij heeft echt genoten van zijn mini break! Toen we er heen reden kon hij zich er weinig bij voorstellen maar toen we eenmaal in de kamer waren werd hij steeds enthousiaster, vooral toen er ook nog speciaal voor hem een bedje werd gebracht, deze moest natuurlijk ook direct worden uitgetest!Hij had ook nog een geluk dat er een leuk speeltuintje bij het hotel zat waar hij even heerlijk zijn energie kwijt kon terwijl wij op het terras zaten. Hij vond de hotelkamer zo geweldig dat toen we hem vertelden dat we, als verrassing voor hem, gingen eten bij de Mc Donalds hij ons even vertelde dat hij daar helemaal geen zin in had en dat hij toch echt in het hotel wilde eten. En nee, niet beneden in het restaurant maar echt op de kamer of zoals hij het noemde, ons campinghuis! Dus wij zaten om half 7 met onze peuter in zijn campinghuis aan de roomservice 😉

Enige nadeel aan een hotel is toch wel dat je met z’n allen op 1 kamer zit waardoor we toen Joris eenmaal lag te slapen zelf ook niks meer konden doen. Gelukkig heeft ieder nadeel weer een voordeel, shoppen kun je namelijk ook best vanuit je hotelkamer op je mobiel 😉

Toen we thuis kwamen lag er dus een pakje klaar met wat items van de nieuwe Maed for Mini collectie, waaronder deze trui! Ik heb hem hier gecombineerd met een broekje van Mini Rodini om er toch een beetje kleur in te brengen.

Klik hier om de sweater te shoppen

Klik hier om de sweater te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie