ZO MIX & MATCH JE VERSCHILLENDE STIJLEN

ZO MIX & MATCH JE VERSCHILLENDE STIJLEN

Het combineren en mix & matchen van verschillende stijlen, kleuren, prints en materialen. Door te doen, kun je zoveel toffe outfit combinaties maken. En kun je kledingstukken zoveel meer en vaker dragen, alleen dan steeds net weer even anders.

Deze outfit van Elle is ook zo’n combi van verschillende stijlen. Wij worden er vrolijk van, jij ook? En hoe tof is een blazer voor girls? Deze geruite blazer is van Name it en je kunt ‘m dus op heel veel verschillende manier stylen. Hier nog even in een zomerse variant op een girly rokje, maar draag m op een jeans met een toffe sweater eronder en je krijgt een hele andere look.

Hoe zou jij deze blazer combineren?

  1. Blazer Name it
  2. T-shirt Little 10Days

  1. Blazer Name it
  2. T-shirt Little 10Days

Hou jij er ook van om verschillende stijlen met elkaar te combineren?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie