MIX AND MATCH | OUTFIT STERRE


Vrolijke prints, opvallende zomerse kleuren en fijne materialen. Stuk voor stuk ingrediënten voor een speelse en sprankelende outfit! Sterre draagt zo’n heerlijke outfit en rent vrolijk de straat over. De legging die Sterre draagt is van Billieblush en heeft een fleurige en kleurrijke cactus print, door de mix van verschillende kleurtonen gemakkelijk te combineren en helemaal lente proof! We hebben de legging bij Sterre gecombineerd met een bananen print T-shirt van de Zara, de roze kleur van het T-shirt komt ook weer terug in de legging en vormt om deze manier een geheel! Omdat het buiten nog te fris is voor blote armen hebben we de outfit afgemaakt met een stoer vest van Small Rags met een fijn roze ”spikkeltje” in de stof. Dit geeft de outfit een stoere twist. Let’s go Sterre! Have a fashionable day!

Je kunt de legging van Billieblush shoppen via deze link

_63A2996

_63A3264

_63A3266

_63A3005

_63A3242

_63A3221

Klik hier om meer te shoppen van Billieblush

Wat vind jij van de outfit van Sterre?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: ,

Plaats een reactie