ZOMERSE MIX & MATCH OUTFIT


Yessssss!! Het ziet er naar uit dat komende week de temperaturen weer wat gaan stijgen en de zon zich weer wat vaker van haar goede kant laat zien. Ik denk dat we er allemaal wel aan toe zijn toch? Laat de zomer maar beginnen! Heerlijk naar buiten, lekker spelen en van het weer genieten. Bij de gedachte alleen worden we al vrolijk. Ook van de outfit van Jayvano worden wij erg vrolijk. Het shirtje wat Jayvano draagt is van het kinderkleding merk Minimize en heeft een subtiel streepje. Een goede en tijdloze basic die eigenlijk niet mag ontbreken ik de kledingkast van je zoon en/of dochter. Gemakkelijk te combineren en door het streepje net even wat leuker dan een effen T-shirt. Jayvano draagt zijn shirtje op een stoer denim shortje en met een fijn gebreid vestje van Kidscase. Het tone in tone camouflage patroon én de fluor details maken dit vestje extra speciaal! Een paar toffe gympen eronder en Jayvano is ready to have some fun! Have a nice weekend!

Je kunt hier klikken om het T-shirt te shoppen

5A1A8997

5A1A8976

5A1A9054

5A1A9019

5A1A9036

5A1A8969

Klik hier om Minimize te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie