GIRLY MET EEN STOERE TOUCH


GIRLY MET EEN STOERE TOUCH

Door: Judith

Afgelopen week ben ik met Kate even de stad in geweest. Zo gezellig om even met z’n tweeën te shoppen. Wel gevaarlijk dat Kate het net zo leuk vindt als ik ?…

Ze had nieuwe laarsjes voor de winter nodig.. En wat een geweldige zwarte laarsjes zijn er dit seizoen voor de meisjes. Voor Kate heb ik zwarte stoere laarsjes uitgekozen van Clic. De buitenkant is van zwart leer met opvallend brede fluwele veters en een ruffle randje langs de tong. Hierdoor worden de laarsjes niet te stoer.

We hebben de laarsjes gecombineerd met een te schattig jurkje met grappige details van Zara. De Zara heeft zoveel leuks dat ik hier nooit zonder iets naar huis ga. De nieuwe collectie meisjes jurken volgt de laatste mode trends. En deze hebben we al een keer voorbij zien komen: mooie ribfluwelen stofjes, printjes en de kleuren peer rood (i love it), verschillende kleuren geel, petrolachtig blauwgroen en olijfgroen. Geweldige kleuren. Krijg bijna zin in de herfst.

Meestal kies ik voor een stoere outfit maar nu gingen we samen voor een lekker meisjesachtige stijl met een stoere touch. De outfit van Kate lijkt bijna een beetje op een school uniform.

Volgende keer meer kleur!

Hoe vinden jullie de laatste mode trends en kleuren?

XXX Judith & Kate

Laarsjes: Clic
Jurkje: Zara

Laarsjes: Clic
Jurkje: Zara

Tags: , , ,

Plaats een reactie