DE STOERE EN GIRLY OUTFIT VAN ISABEL


DE STOERE EN GIRLY OUTFIT VAN ISABEL

Het combineren van verschillende stijlen, prints, kleuren en materialen, ik word er vrolijk van! Vandaag deel ik dan ook graag de outfit van Isabel met jullie. Een combinatie van stoere items, met echte girly details en shiny schoenen als eye-catcher!

De sportieve invloeden zien we zowel in kindermode als in volwassen mode nu volop terug. En ook voor meisjes vind ik deze trend helemaal leuk! Isabel draagt een sportieve broek van Scotch Shrunk, het shiny materiaal en de biezen aan de zijkant geven de broek de echte ”cool” factor. Door zo’n broek net als Isabel juist weer te combineren met een klassieke witte blouse zorg je voor een fijn contrast en blijft de outfit heerlijk casual. De gewatteerde roze jack van Zara geeft de outfit kleur en zorgt voor de girly twist. Net als de zilveren shiny schoenen! Wat vind jij van deze combi?

Je shopt de jas hier in de SALE & de broek van Scotch hier

Je shopt de jas hier in de SALE & de broek van Scotch hier

Is deze stijl ook iets voor jouw dochter?

Foto’s door Maru Alvarez

Plaats een reactie