REIN EN MAAS IN TOO COOL SWEATER

REIN EN MAAS IN TOO COOL SWEATER

Door: Heddy

Combineren, daar zit wat mij betreft de kracht in. Het combineren van unieke, (handgemaakte) items met gave budget toppers! Het is soms best moeilijk om jezelf in te houden bij al die lanceringen van nieuwe collecties. Zeker omdat Instagram ook direct uitpuilt met super schattige kinderen in dikke wintertruien, te leuk hoor…. Maar ook te verleidelijk! Hebberig word ik er soms van, maar eigenlijk wil ik van dit onnozele gevoel af. Het slaat nergens op, aangezien de kast van de jongens best leuk gevuld is. Mijn doel deze winter is comfortabele, stoere en niet alleen maar dezelfde items aan te schaffen en mezelf niet te verliezen in ‘o, doe toch nog maar die ene broek in die andere kleur ook…’

Goed, basics dus! Of beter gezegd, items waar ik helemaal achter sta en er direct een leuk geheel van kan maken met spullen die we al in de kast hebben hangen.

Zo kwam ik bij deze sweater, too cool toch?

Ik mag al voor het tweede seizoen shoppen bij de big boys Zara, al rammelen die eierstokken wel bij het zien van de mini boys collectie….. Love it!

Deze sweater viel mij meteen op en verdween direct in mijn winkelmandje. Twee maal. Oeps, failed.

De jongens dragen er een gestreept beige zomershirt onder van de Zara en een donkergrijze wafel pantalon. Deze items hangen al een seizoen of 2 in de kast hier, maar krijgen zo een heel nieuw leven! Een paar leuke, opvallende sokken en stoere nieuwe sneakers en de jongens zijn klaar om de dag te rocken!

Klik hier om de sweater te shoppen

Klik hier om de sweater te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie