NIEUWE WINTERCOLLECTIE LITTLE MAN HAPPY


NIEUWE WINTERCOLLECTIE LITTLE MAN HAPPY

Gaan jullie wel eens spontaan op avontuur met de kids? Gewoon de auto in op zoek naar avontuur? Of een spontane wandeling door de stad, het bos, of gewoon de hort op om iets leuks te gaan doen? Het mooie aan kinderen is dat ze zo’n avontuurlijk hart hebben. Alles is een ontdekkingstocht, (bijna) niks is eng, geen wind of regen houdt ze tegen, want ze willen gewoon op avontuur! Of het nou thuis in de woonkamer een avontuur in hun eigen fantasiewereld is, of een echt avontuur buiten of op vakantie samen met papa en mama. Dat maakt helemaal niet uit, en dat is nou juist zo leuk! Misschien zouden we zelf ook een wat avontuurlijker moeten zijn, en ons niet zo snel laten tegenhouden!

Adventurous Hearts
Een merk dat het daar dit seizoen absoluut met eens is, is Little Man Happy! De hele nieuwe herfst/winter collectie is namelijk gebaseerd op het thema Adventurous Hearts. De collectie zit vol met ‘fun’ designs die allemaal staan voor de lol in het leven, en het avontuur dat we iedere dag weer tegemoet gaan. Een collectie vol met stylish designs om de winter (en de kou) te vieren in stijl! (bijna) Alle looks van Little Man Happy zijn uniseks en voor kids van 0 tot 11 jaar.

Comfort & Stijl
Baggy broekjes en oversized jurkjes zorgen voor super veel draagcomfort op koude winterdagen. De diverse all-over prints (we lovéé de haaienprint) maken de looks super stylish en tegelijkertijd fun! Trek een paar van de toffe kniekousen aan onder je jurkje en je bent helemaal klaar om op avontuur te gaan. Één van onze favoriete items uit de collectie is toch wel de ontzettend fluffy jas voor die extra koude dagen. Of wat vinden jullie eigenlijk van de print met hete pepers? Lekker pittig toch? 😛 Stiekem kunnen we haast niet kiezen welke look onze favoriet is, jullie wel? Let us know! Wij zijn benieuwd…

Klik hier voor meer Little Man Happy

 

Klik hier voor meer Little Man Happy

 

Tags: , ,

Plaats een reactie