LITTLE MAN HAPPY | EEN WAANZINNIGE COLLECTIE


We hebben een hele hoop gave kindermode merken op de wereld, maar ook bij onze buren zijn er meer dan genoeg te vinden. Het kindermode merk Little Man Happy komt uit het hippe Berlijn. Laat je niet misleiden door de naam, want je scoort hier niet alleen kleding voor jongens, maar ook voor meisjes. De nieuwste collectie van Little Man Happy is er eentje die je niet mag missen! Zet je schrap voor een explosie aan kleuren, gave prints en opvallende teksten…

Dit kindermode merk verkoopt kleding gemaakt van biologische materialen. De items hebben hele fijne stoffen, een comfortabele fit en voelen lekker zacht aan. Naast dit hoge comfort level zijn de kledingstukken ook nog eens een lust voor het oog. Dat dierenprints hot zijn heeft dit merk goed begrepen met hun nieuwste collectie “Don’t Mess With The Jungle”. Een heleboel t-shirts, leggings en sweaters met grafische prints als strepen, bliksemschichten én natuurlijk de dierenprints. We love it! Een panterprintje hier en daar kan tenslotte nooit kwaad 😉

De collectie van dit gave kindermode merk mag regelrecht de kast van jouw kind in! En het leuke is dat de items zowel in de kast van je zoon als dochter passen, aangezien het grotendeel van de collectie unisex is!

Je kunt de collectie van Little Man Happy via deze link shoppen

Klik hier om direct naar Little Man Happy te gaan

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Little Man Happy?

Tags:

Plaats een reactie