Little Feet wintercollectie bij MiniRepublic


Little Feet is kleurrijk, super vrolijk én van Hollandse bodem. Best iets om trots op te zijn! Want dit broertje/ zusje van het grote Moodstreet is één van Neêrlands grootste kinderkleding merken. In een outfit van Little Feet zijn kinderen échte kinderen. Niks geen volwassen mini me’s, maar speelklare zonnetjes in huis. Hip én volgens de laatste trends, dat wél! 😉

Voor Doutzen heb ik de sterrentrui al aangeschaft en dit zal haar aller-allerlaatste Little Feet item worden. Little Feet is verkrijgbaar t/m maat 92. Het valt trouwens niet groot, handig om te weten misschien. Altijd sterk aan de collectie van dit merk is het thema waarin de collectie is opgebouwd. Alle items zijn daardoor gemakkelijk met elkaar te combineren. Deze winter is het thema; ‘down under’. Australië!

Ga down under bij MiniRepublic en vind daar de nieuwe wintercollectie van Little Feet!

Little Feet_nieuwe collectie

Little Feet_nieuwe collectie_winter

Little Feet_nieuwe collectie_winter Little Feet_nieuwe collectie_winter-1

Little Feet_nieuwe collectie_winter-2

Little Feet_nieuwe collectie_winter-3

Little Feet_nieuwe collectie_winter-3
Bekijk hier Little Feet bij MiniRepublic

Wat vind jij van Little Feet?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie