WIN EEN REIS + EEN GEVULDE VAKANTIE KOFFER!

WIN EEN REIS + EEN GEVULDE VAKANTIE KOFFER!

Verlang jij stiekem ook al weer terug naar de zomervakantie? Of droom jij al over een nieuwe aankomende vakantie vol gezelligheid, quality time met het gezin en vooral alles op standje rustig aan?

Lees dan zéker even verder. Eliza was here en Tumble ‘N Dry hebben samen de handen ineen geslagen en een hele (héle) gave actie die je gewoon niet wilt missen. Punt. Je maakt namelijk kans op een hele week weg met Eliza was here en daarbij krijg je ook nog een een koffer vol nieuwe Tumble ‘N Dry kleding mee! (t.w.v. €449!) We told you: deze wil je niet missen 😉

Ik bedoel een heerlijke week vakantie én een koffer vol nieuwe kinderkleding, daar zegt niemand nee tegen toch? Eliza was here staat bekend om authentieke vakanties binnen Europa. Geen grootschalige accomodaties, nee juist kleine (apart staande) huisjes die nog niet ontdekt zijn door het massatoerisme. Een heerlijke plek dus waar jij samen met je gezin kunt genieten. Genieten van de rust, gezelligheid én van de kids (in een nieuwe outfit!). Misschien ben jij wel net bevallen van je (eerste) kindje of misschien heb jij al oudere (tiener) kids is huis? Bij het Nederlandse kinderkleding merk Tumble ‘N Dry vind je de leukste kinderkleding van 0-14 jaar. En wij kunnen je vast vertellen dat de nieuwe wintercollectie er waanzinnig uitziet!

Oke, ik hoor je denken. Hoe doe ik mee? Hoe maak ik kans op deze geweldige prijs? Nou let op. Dat doe je door je aan te melden via dit invulformulier Vul op deze pagina jouw naam en e-mailadres in en klik op ‘ik doe mee’ That’s it!  De winnaar wordt 19 september op de Facebook pagina van Tumble ‘N Dry bekend gemaakt.

Good luck!

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Natascha van de Ruit
    Posted 5 september 2018 19:21 0Likes

    Fantastische prijs. Onze vakantie is een beetje in het water gevallen door ons kleine mannetje van 6 jaar die heel ziekjes is geweest de laatste week van de vakantie op Kos. En met 3 opgroeiende kinderen komt zo een volle koffer natuurlijk altijd van pas ?

Plaats een reactie