HET SHIRT DAT MEE GAAN IN DE VAKANTIE KOFFER!


HET SHIRT DAT MEE GAAN IN DE VAKANTIE KOFFER!

Door Rosanne:

Ik ga op vakantie en neem mee …
Over ruim een week gaan we met het gezin twee weken naar Denemarken. Een land dat vooral mijn man heel aantrekkelijk lijkt. Ik heb geen idee, vind het wel prima. Mijn zus is de tweede week onze buurvrouw, dus ik stemde al snel in. Gezellig!

Ik ben in mijn hoofd al setjes aan het maken om mee te nemen. Korte broeken, lange broeken , tops en vesten. Op alle temperaturen voorbereid. Al lijkt dat in deze hitte echt totaal niet nodig. Teveel meenemen is wel een dingetje. Voor mezelf hou ik het netjes bij een paar setjes. De jongens ‘moeten’ elke dag een nieuw setje en het liefst ook nog keuze uit korte / lange broek. Nou is vorig jaar wel gebleken dat dat geen overbodige luxe was. Lekker spelen in het natte zand en elke dag een (smelt) ijsje, dan gaan de schone kleren er wel snel doorheen!

Onderstaand shirtje gaat zeker mee! Het is een lichtblauw shirt met koraalrode opdruk van Gro company. Ik vind de combinatie van kleuren hem zo mooi staan! Bij Little Different nog verkrijgbaar in de sale!

Waar zijn/gaan jullie heen op vakantie?

Je shopt het T-shirt hier in de sale 

Je shopt het T-shirt hier in de sale 

DIT ZIJN FREE’S 25 FAVO KINDERKLEDING MERKEN

Tags:

Plaats een reactie