JUNES IN NIEUWE COLLECTIE SPROET & SPROUT!

JUNES IN NIEUWE COLLECTIE SPROET & SPROUT!

Door Alison:

Hi!

Hebben jullie ook stiekem al een beetje zin in het najaar? Nou ik wel. Met de najaarscollectie in de winkels kan je er eigenlijk niet eens om heen. De herfsttinten die je overal tegen komt, ik vind ze echt prachtig! Deze kleuren zal je dan ook vaak genoeg tegen komen: peer rood, Forest green, nevelblauw, oudroze, herfstig oranje en licht mosterd geel. De collectie van Sproet & Sprout viel me gelijk op. Een collectie vol beestjes. De printjes zijn op een leuke, speelse maar vooral ook subtiele manier in de kledingstukken verwerkt. De stoffen zijn werkelijk waar prachtig! Het broekje is heerlijk warm door de dubbele voering van katoen en sweat. Door de ribstof maakt het de outfit helemaal winterproof! Het rompertje is gemaakt van mooi zacht katoen. Het is een dikke warme stof, daardoor gemakkelijk te dragen als bovenkleding. Voor Junes een heerlijk comfortabele set.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

Je shopt de items hier bij Sproet & Sprout

Klik hier om de outfit van Junes te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Junes?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie