BEAU IN NIEUWE TRUI VAN SPROET & SPROUT


Door Nathalie:

Lange tijd hadden wij nog de zomerjassen en de winterjassen op de kapstok hangen, maar de zomerjassen zijn nu definitief naar boven verhuisd. De verwarming staat iedere dag aan en de dikke truien heb ik ook weer bovenin de kast gelegd. De winter is duidelijk in aantocht. Voor de oudste twee is het altijd even kijken wat er nog van het jaar ervoor over is en wat nog mooi staat. Zij groeien niet meer zo hard en kunnen soms twee seizoenen met 1 item doen.

Voor Beau moet er uiteraard een geheel nieuwe garderobe aangeschaft worden, maar dat is natuurlijk geen straf. Sweaters heb ik inmiddels voldoende, maar mooie gebreide truien stonden nog op mijn verlanglijstje. In veel gebreide truien zit wol, een prachtig product maar het moet dan wel echt zacht zijn en niet de kriebelversie. Ik wil de truien dan altijd vaak eerst even voelen alvorens ik ze aanschaf. Ook dit seizoen was de collectie van Sproet & Sprout mij opgevallen en vooral de toffe grijze gebreide trui met zwarte bliksemschichten. Ook hierin is wol verwerkt, maar van een zachte kwaliteit. Heerlijk draagbaar! Nu met het kouder wordende weer vond ik dat ik deze best voor Beau mocht aanschaffen. Ik heb een maatje groter gekocht want dan valt die net wat meer oversized en dat vind ik wat stoerder staan op de leggings die Beau heeft. Deze trui past uiteraard ook heel goed op een mooie jeans of op een gekleurde jogger. Nu heb ik er een vrij basic plaatje van gemaakt, maar dat vind ik zelf altijd erg mooi.

Wat vind jij van de nieuwe trui van Beau?

Je kunt de trui shoppen via deze link

Klik hier om de trui direct te shoppen

Wat vind jij van de wintercollectie van Sproet & Sprout? En de outfit van Beau? Is deze trui ook iets voor jouw zoon of dochter?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie