SPROET & SPROUT NIEUWE ZOMERCOLLECTIE GELANCEERD

Ja hoor er is weer een nieuwe collectie uitgeleverd vandaag! En niet zomaar één, nee, de nieuwste zomercollectie van het kindermode merk Sproet & Sprout is gelanceerd! En dit moeten wij natuurlijk gelijk met je delen, want wat een gave collectie is dit. Bij mij begint het meteen te kriebelen. De nieuwe collectie bestaat uit te gekke items die je helemaal in de tropische sferen brengen. Zon, zee, strand: alleen al bij het zien van de foto’s krijg ik zin in de zomer! Jij ook?

De nieuwe collectie bestaat – zoals we gewend zijn van dit Nederlandse kindermode merk –  uit items die je goed met elkaar kunt combineren met hele vrolijke zomerprints. Met de nieuwe collectie neemt Sproet & Sprout ons mee naar de prachtige omgevingen van Afrika. Ontdek de kleurrijke straten van Kaapstad en de grote diversiteit van deze stad. Kinderen die rondrennen en verstoppetje spelen, meisjes die mooie Afrikaanse hoofddoekjes dragen en jongens die met hun surfplank klaar staan om het water in te gaan!

De collectie bestaat uit tops, broeken, rokjes, jurkjes en nog veel méér. Alle items zijn mooi afgewerkt en bedrukt met zomerse prints als citroenen, pinguïns en haaienvinnen: super vrolijk, zomers en tropisch dus! De kinderkleding van Sproet & Sprout bestaat altijd uit basiskleuren als zwart, wit en grijs, maar toch is deze collectie vernieuwend door de prints die er zelfs in het zwartwit hartstikke zomers uitzien.

De kleding met streepjes, ”splash” prints en etnische prints zijn heel makkelijk te mixen en matchen en kun je overal bij combineren. Zo kun je heel veel leuke outfits maken. Een paar hoge sokken eronder voor een hippe look en je bent klaar om te gaan! Met de nieuwe collectie van Sproet & Sprout is jouw zoon en/of dochter klaar voor de zomer! Ik kan alleen nog maar zeggen, neem heel snel een kijkje in de webshop en waan je in de tropische sferen. Welke items zijn jouw favoriet?

Je kunt de nieuwe collectie van Sproet & Sprout shoppen via deze link

1-31 1-79 1-61a 1-71 1-291a 1-132 1-141 1-135 1-143 1-158 1-160 1-151

Klik hier om direct de nieuwe collectie van Sproet & Sprout te shoppen

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Sproet & Sprout? Ben jij ook zo enthousiast?

Tags: , , ,

Plaats een reactie