NIEUWE ZOMERCOLLECTIE SPROET & SPROUT

Ik ben verliefd! En als ik verliefd ben op een merk, een nieuwe collectie of een bepaald item, dan wil ik niets liever dan dit gelijk met jullie delen! Ik ben dan ook superblij dat ik de nieuwe collectie van Sproet & Sprout als eerste aan jullie mag laten zien!

Zitten jullie er klaar voor? Zijn jullie klaar voor een tropische fashion storm? Wauwww! De collectie ziet er zo gaaf uit! Echt elk item is een musthave. En ik ben zo benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn als ik.

Deze zomer neemt Sproet & Sprout je mee naar de tropische wereld van Tilly de Toekan. De rare vogel met die vreemde grote snavel! Hij is de kleine dondersteen van de familie en wil op avontuur. Het liefste eet hij heel de dag fruit en nootjes en daarmee plaagt hij vaak de apen door hun voorraad in te pikken. Gelukkig is daar Tigo de tijger die altijd een oogje in het zeil houdt!

De collectie is geïnspireerd op Aziatische prenten. Denk aan de mooie prentenboeken uit Zuid-oost Azië, uit de tijd dat de afbeeldingen veelal werden gedrukt met koper. Alle tropische elementen komen aan bod, zoals palmbomen, dieren en tropisch fruit. Voor het palmbomen broekje, de bloomers en het jurkje zijn hele soepele tencel stoffen gebruikt die er op ‘t oog uitzien als een denim. Verder zijn er een rokje en een spaghetti top gemaakt in kreukelstof van een hele mooie linnen kwaliteit. En helemaal te gek zijn het badpakje en zwembroekje met vrolijke toekan, verpakt in een leuk touwtjes tasje. Hoe leuk is dat!

De collectie zit echt boordevol tropische elementen die ervoor zorgen dat kinderen vrolijk en fashionble de zomer in kunnen . Naast een aantal vernieuwende stylish musthaves bestaat de collectie ook uit de vertrouwende Sproet & Sprout items zoals t-shirtjes, rompertjes, leggings, sweat items en slabbetjes. Super tropisch, maar zonder tropische kleuren! Sproet & Sprout staat voor unisex wit, grijs en zwart.

Ik kan echt niet wachten om de nieuwe collectie in het echie te kunnen zien en shoppen. Jullie ook niet? Helaas nog heel eventjes geduld!! De nieuwe zomercollectie wordt begin februari uitgeleverd. En wij zullen je zeker als eerste een seintje geven!! Blijf Kindermodeblog dus gezellig volgen.

Via deze link surf je direct naar Sproet & Sprout

2-3 2-9 2-46 2-55 2-70 2-106 2-78 2-83 2-91 2-95 2-125 2-103 2-140 2-128 2-136 2-152 2-104
Klik hier om  bij Sproet & Sprout te shoppen

Wat vind jij van deze nieuwe zomer collectie?

Tags:

Plaats een reactie