NIEUWE WINTERCOLLECTIE BANDY BUTTON


NIEUWE WINTERCOLLECTIE BANDY BUTTON

Dit merkje is nog vrij nieuw, maar wij zijn bij Kindermodeblog nu al helemaal verliefd! Bandy Button staat ook in de ‘top 25 favoriete kinderkleding merken”, heb je ‘m al gelezen? Je vindt ‘m hier! Bandy Button is een Frans kinderkleding merk dat in 2015 is opgericht en eigenlijk begon als een klein merk dat ‘gewoon’ wat toffe items voor meisjes ontwierp. Al snel was de ontwerpster overrompeld door het succes en samen met haar ondernemende man hebben ze toen een ‘echte’ collectie gelanceerd en sindsdien is Bandy Button alleen maar gegroeid! Bij deze Franse topper shop je coole looks die de kids comfort bieden zodat ze ongestoord het avontuur van de dag tegemoet kunnen! Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen zodat de kleding meerdere generaties mee kan. En dat is maar goed ook, want de items van Bandy Button zullen thuis al snel favoriet zijn!

Herfst en Winter 2018/2019 collectie
Inmiddels is het weer tijd voor de herfst en wintercollecties, en we kunnen je alvast verklappen, de nieuwe collectie van Bandy Button is echt he-le-maal fantastisch! De jaren ’70 invloeden van de allereerste collectie komen weer een beetje terug, maar het thema is vooral gebaseerd op het race circuit! Hoe gaaf is dat? Je eigen Max Verstappen thuis ;-). We zien race gerelateerde prints, zwart witte blokken, stoere kniestukken op sweat broeken en zelfs een overall! Het kleurenpalet is deels race-gerelateerd, met de zwart witten blokken en zwart/gele strepen, maar doet ook denken aan de herfst met mooie burned orange tinten, donkergroen en donkerblauw. Je ziet aan alles dat er veel aandacht is besteed aan kwaliteit en details. Kleine applicaties, dikke stoffen, aparte stiksels en nog véél meer moois! Welke look zou bij jullie kids in de smaak vallen denk je?

Klik hier om naar Bandy Button te gaan en Klik hier om Bandy Button in NL bij Wonder te shoppen

Klik hier om naar Bandy Button te gaan en Klik hier om Bandy Button in NL bij Wonder te shoppen

Ken jij dit Franse merk al? En wat vind jij van de nieuwe collectie?

Tags: , ,

Plaats een reactie